Mesagerul.ro

GALERIE FOTO – Spitalul Județean irosește 2 mil. pe pază și oricine poate intra oricând pe unde vrea

GALERIE FOTO – Spitalul Județean irosește 2 mil. pe pază și oricine poate intra oricând pe unde vrea

În urma unor fotografii primite pe adresa redacției, care ilustrau coridoare jegoase și condiții dezamăgitoare pentru orice instituție, cu atât mai mult pentru

În urma unor fotografii primite pe adresa redacției, care ilustrau coridoare jegoase și condiții dezamăgitoare pentru orice instituție, cu atât mai mult pentru un spital public, în urmă cu câteva zile am vrut să văd cu ochii mei mizeria din Spitalul Județean.

Am folosit intrarea principală, dintre Bulevardul Coposu, unde nu există niciun fel de pază. Zeci de oameni circulau înainte și înapoi, ca pe orice stradă din Sibiu. Ba mai mult, unii fumau în curtea spitalului, lângă poartă. Apoi am făcut dreapta și după câțiva pași am intrat în clădirea pe al cărei fronton se vede mare, din stradă, 1857. La fel, nici urmă de pază, nimeni nu te întreabă nimic. Am coborât scările și m-am trezit într-un lung șir de coridoare similare cu cele din filmele horror. Geamurile sunt gri opace de la jeg, pereți scorojiți capătă pe alocuri pete de mucegai și irizații de igrasie. Miroase a putred și stătut, cam ca-n orice clădire veche de peste 150 de ani din centrul orașului.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro