Mesagerul.ro

Glovo invită restaurantele din Sibiu să intre în ”Marketplace”. ”Valoarea comisionului este aproape la jumătate față de cel normal”

Glovo invită restaurantele din Sibiu să intre în ”Marketplace”. ”Valoarea comisionului este aproape la jumătate față de cel normal”

Platforma de delivery Glovo le transmite restaurantelor din Sibiu să acceseze programul ”Marketplace” al companiei, program prin care compania oferă acces la baza

Platforma de delivery Glovo le transmite restaurantelor din Sibiu să acceseze programul ”Marketplace” al companiei, program prin care compania oferă acces la baza on-line a platformei, însă transportul se face individual, de către fiecare restaurant, cu personalul propriu. Această precizare vine în urma articolului din Turnul Sfatului care arăta că restaurantele din Sibiu renunță la platformele internaționale  de livrare din cauza comisioanelor foarte mari. “Credem că în această perioadă, cele mai importante lucruri sunt colaborarea și sprijinul reciproc cu restaurantele locale, așa că Glovo le oferă suport prin posibilitatea adoptării modelului Marketplace cu un comision scăzut, partenerii putându-l folosi pentru a-și optimiza afacerile și pentru a-și păstra angajații. Este avantajos pentru business-urile mai mici, care au în jur de 10-20 de comenzi pe zi, care, optând pentru acest model, se pot ocupa singure de livrarea comenzilor. Cel mai important aspect este acela că valoarea comisionului este aproape la jumătate față de cel normal, în care Glovo livrează cu curierii propria”, precizează pentru Turnul Sfatului, Victor Răcariu,

copyright © 2020 mesagerul.ro