Mesagerul.ro

Grădiniță construită la Rășinari, după zece ani. „Principala investiție pe care trebuie să o facem este în copiii noștri”

Grădiniță construită la Rășinari, după zece ani. „Principala investiție pe care trebuie să o facem este în copiii noștri”

La Rășinari, de săptămâna viitoare va funcționa o nouă grădiniță, de care vor beneficia momentan 89 de copii. Grădinița a fost inaugurată ieri dimineață,

La Rășinari, de săptămâna viitoare va funcționa o nouă grădiniță, de care vor beneficia momentan 89 de copii. Grădinița a fost inaugurată ieri dimineață, după zece ani de la demararea proiectului.

Grădinița cu program normal și prelungit, structură a Școlii Gimnaziale „Octavian Goga” Rășinari, a fost inaugurată vineri dimineața, în prezența comunității și a reprezentanților mai multor instituții. Demersurile pentru noua grădiniță au început în urmă cu 10 ani, iar construcția a fost realizată pe fonduri europene, FEADER 2014-2020. „Este un lucru deosebit să faci primii pași în a te forma într-un loc atât de frumos, realizat însă cu mari eforturi. Unde este dorință și perseverență, chiar dacă lucrurile durează mai bine de 10 ani, până la urmă se și realizează. Felicitări domnului primar Bucur Bogdan și tuturor celor care au colaborat la acest proiect. Consiliul Județean Sibiu este și va fi mereu un partener de nădejde pentru comuna Rășinari” a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca.

În această grădiniță sunt înscriși 89 de copii, d

copyright © 2020 mesagerul.ro