Mesagerul.ro

HBO anunță zece noi episoade cu povestea familiei Targaryen din Urzeala Tronurilor

HBO anunță zece noi episoade cu povestea familiei Targaryen din Urzeala Tronurilor

HBO a anunțat titlul noului serial de televiziune care continuă povestea serialului Urzeala Tronurilor. House of the Dragon (n.r. – Casa Dragonului) va avea un sezon

HBO a anunțat titlul noului serial de televiziune care continuă povestea serialului Urzeala Tronurilor. House of the Dragon (n.r. – Casa Dragonului) va avea un sezon de zece episoade și va urmări evenimentele ce se desfășoară cu 300 de ani înainte de începutul acțiuni din Urzeala Tronurilor.

Urzeala Tronurilor spune o poveste medievală fantastică, care urmărește evenimentele mai multor familii de nobili în lupta pentru tronul de fier, serialul s-a încheiat cu sezonul opt. Noua serie va avea la bază cartea „Fire & Blood” (n.r. – Foc și Sânge) a autorului George R. R. Martin, care spune povestea familiei Targaryen.

Producția va fi condusă de Miguel Sapochnik, care va ocupa și rolul de co-creator, pe lângă cel de regizor al pilotului și al altor câteva episoade. Ca referință, Sapochnik s-a aflat în spatele unor episoade clasice din Urzeala Tronurilor, precum Battle of the Bastards (n.r. – Bătălia Bastarzilor).

Noul serial va putea fi urmărit pe HBO Max, un serviciu on-line de streaming care va fi lansat în luna mai 2020.

Sursa foto principal: foxte

copyright © 2020 mesagerul.ro