Mesagerul.ro

Hectarele din Sibiu, averea neștiută a lui nea Petre Motronea: ”nu vreau decât să fiu lăsat în pace”

Hectarele din Sibiu, averea neștiută a lui nea Petre Motronea: ”nu vreau decât să fiu lăsat în pace”

La 71 de ani, Petre Motronea plânge adesea, pe înfundate. E speriat că urmează să ajungă la pușcărie, că îi va fi luată casa și nu își găsește vină.

La 71 de ani, Petre Motronea plânge adesea, pe înfundate. E speriat că urmează să ajungă la pușcărie, că îi va fi luată casa și nu își găsește vină. În afară de a fi moștenitorul câtorva hectare de teren în Sibiu, pentru care a semnat o promisiune de vânzare pentru suma de doar 3.000 de lei. Iar de când a aflat că vinde o avere pe mai nimic, i-au început necazurile.

Pe nea Petre Motronea, vecinii din Poplaca îl știu drept un pensionar la locul lui, care nu face probleme. Mai în șoaptă, admit și faptul că lui ”nea Petre” îi mai place să tragă la măsea, dar cât timp o face decent și pe banii lui, lumea nu îi poartă baiul.
De câteva luni, însă, Petre Motronea spune că nu mai are somn sănătos. Mai precis, de când a aflat că cele 2,3 ha de teren pe care le moștenise la marginea Sibiului de la tatăl său valorează mult mai mult decât cei 3.000 de lei trecuți în promisiunea de vânzare-cumpărare pe care a semnat-o în urmă cu șapte ani.

Petre Motronea a lucrat timp de 36 de ani la fostul Arsenal de pe bd. Victoriei din Sibiu, ca strungar. De acolo s-a și pensionat. Iar de atunci, n-a mai

copyright © 2020 mesagerul.ro