Mesagerul.ro

Hermannstadt a rămas fără antrenor. Enache și-a dat demisia

Hermannstadt a rămas fără antrenor. Enache și-a dat demisia

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Costel Enache, şi-a anunţat demisia de la Hermannstadt după înfrângerea, 0-1 la Târgu Mureș cu FC Botoşani. Sibienii au ajuns

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Costel Enache, şi-a anunţat demisia de la Hermannstadt după înfrângerea, 0-1 la Târgu Mureș cu FC Botoşani. Sibienii au ajuns pe locul 11 în clasament după 3 etape în care au obţinut un singur punct. Costel Enache a declarat că se consideră principalul vinovat pentru parcursul sub aşteptări al echipei care spera să prindă un loc de playoff. “O dezamăgire, nu am reuşit să ne apropiem de obiectiv. Nu ar fi trebuit să pierdem azi, dar oricum în ultima vreme am jucat anost. Lucrurile nu pot continua aşa, nu am fost inspirat, nu am putut să-i motivez pe jucătorii mei, chiar dacă am muncit bine la antrenamente, nu am găsit soluţii pentru jocuri. De aceea, vă anunţ că e ultimul meu meci la Hermannstadt,” a anunţat Costel Enache la conferinţa de presă, citat de digisport.ro.

Costel Enache a venit în vară la Hermannstadt de la Astra Giurgiu. Pe banca sibienilor are 3 victorii, un egal şi 7 înfrângeri.

Post-ul Hermannstadt a rămas fără antrenor. Enache și-a dat

copyright © 2020 mesagerul.ro