Mesagerul.ro

Hermannstadt ar putea avea antrenor nou: Erik Lincar

Hermannstadt ar putea avea antrenor nou: Erik Lincar

Erik Lincar este dat de Prosport ca fiind următorul antrenor al echipei FC Hermannstadt, după demisia lui Enache. Lincar a demisionat tot ieri de la Turis Turnu Măgurele,

Erik Lincar este dat de Prosport ca fiind următorul antrenor al echipei FC Hermannstadt, după demisia lui Enache. Lincar a demisionat tot ieri de la Turis Turnu Măgurele, acuzând neînțelegeri între el și conducere. Antrenorul ar urma să ajungă la Sibiu, alături de Marius Baciu în postura de antrenor secund, fostul fundaș central fiind născut chiar în județul Sibiu, susține Prosport.

Eric Linkar a preluat Turis Oltul Turnu Măgurele în 2018, pe când se afla în Liga 3. A promovat formația fiului lui Liviu Dragnea din primul sezon și a părăsit-o pe primul loc în Liga 2, cu 7 victorii un egal și o înfrângere. Lincar nu a mai antrenat în Liga 1, dar are mai multe echipe de Liga 2 în CV. Din 2012, antrenorul de 40 de ani a pregătit Damila Măciuca, Delta Tulcea, CSU Craiova, CSM Rîmnicu Vâlcea, Luceafărul Oradea și Academica Clinceni.

Post-ul Hermannstadt

copyright © 2021 mesagerul.ro