Mesagerul.ro

Hermannstadt, învinsă de FC Botoșani. O minge pe poartă, un

Hermannstadt, învinsă de FC Botoșani. O minge pe poartă, un

FC Hermannstadt rămâne cu 10 puncte, după meciul de astăzi cu FC Botoșani. Sibienii au luat gol la singura minge trimisă de moldoveni pe spațiul porții. În minutul

FC Hermannstadt rămâne cu 10 puncte, după meciul de astăzi cu FC Botoșani. Sibienii au luat gol la singura minge trimisă de moldoveni pe spațiul porții. În minutul 47, Enriko Papa a marcat după ce a deviat în poartă o centrare trimisă din lovitură liberă de Hervin Ongenda. A fost singura ocazie importantă a botoșănenilor de care au beneficiat din plin, câștigând în urma ei toate cele trei puncte.

Sibienii puteau marca în cel puțin două rânduri: în minutul 14, David Caiado a șutat în bară după un șut din interiorul careului. În minutul 78, Jo putea marca din lovitură liberă, însă portarul Eduard Pap a scos de sub bară.

Deși FC Botoșani a avut o posesie mai bună a mingii de-a lungul partidei, sibienii au fost cei care au jucat mai incisiv. Hermannstadt a avut trei șuturi pe spațiul porții, iar portarul Pap a avut două intervenții foarte bune.

Etapa viitoare sibienii vor juca în deplasare cu Astra Giurgiu. Meciul se va disputa luni, 7 octombrie, de la ora 20.30.

Echipele:

Hermannstadt: Cristiano – S. Bușu, Viera, Luchin, Opruț – Romario, Taira – I.

copyright © 2020 mesagerul.ro