Mesagerul.ro

Hoț prins și imobilizat de un sibian, după ce i-a furat portofelul

Hoț prins și imobilizat de un sibian, după ce i-a furat portofelul

Un bărbat din Dâmbovița a fost prins și imobilizat de un sibian, în Turnișor, după ce a furat portofelul dintr-o mașină parcată. Evenimentul a avut loc marți,

Un bărbat din Dâmbovița a fost prins și imobilizat de un sibian, în Turnișor, după ce a furat portofelul dintr-o mașină parcată.

Evenimentul a avut loc marți, 26 noiembrie, în jurul orei 13:15.

”Un sibian a sesizat Poliția Municipiului Sibiu despre faptul că a surprins și a imobilizat un bărbat după ce a sustras un portofel și o baterie externă de telefon dintr-o autoutilitară parcată pe Aleea Pajiștei din municipiu. Polițiștii care au intervenit au identificat persoana în cauză și au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Dâmbovița”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, într-un comunicat de presă.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt, iar dâmbovițeanul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu.

Post-ul -->

copyright © 2020 mesagerul.ro