Mesagerul.ro

Și Mega Image deschide magazine la Sibiu. ”Bătălia” pentru sfertul de miliard de euro al sibienilor

Și Mega Image deschide magazine la Sibiu. ”Bătălia” pentru sfertul de miliard de euro al sibienilor

În contextul în care importante lanțuri de magazine precum Lidl, Penny Market sau Kaufland își continuă extinderea spațiilor comerciale pe piața din Sibiu, și

În contextul în care importante lanțuri de magazine precum Lidl, Penny Market sau Kaufland își continuă extinderea spațiilor comerciale pe piața din Sibiu, și cei de la Mega Image vor deschide aici cel puțin două magazine. ”E vorba de o piață de 250 de milioane de euro anual”, explică reprezentanți ai lanțurilor internaționale de magazine.

Primul magazin pe care cei de la Mega Image îl vor deschide la Sibiu va fi, de fapt, pe teritoriul comunei Șelimbăr, foarte aproape de magazinul celor de la Lidl (în apropierea sensului giratoriu de la intersecția prelungirii bulevardului Mihai Viteazul cu str. Doamna Stanca). Acest magazin ar urma să fie deschis în cursul anului viitor, iar pentru primăvara lui 2021 este programată deschiderea unui al doilea magazin, pe Calea Gușteriței. Mai precis la viitoarele partere comerciale care vor fi ridicate la stradă în complexul rezidențial City Residence, au arătat surse oficiale pentru Turnul Sfatului, care nu au dorit să fie citate. Solicitați să detalieze și oficial proiectul expansiunii pe piața din Sibiu, reprezentanții Mega Image nu au răspuns deocamdată.
Deținut de

copyright © 2020 mesagerul.ro