Mesagerul.ro

Impact frontal între o mașină și un microbuz. Două persoane sunt la spital

Impact frontal între o mașină și un microbuz. Două persoane sunt la spital

Un șofer de 21 de ani a provocat un accident pe drumul dintre Sibiu și Agnita. Potrivit autorităților, tânărul ar fi condus cu viteză, a intrat pe contrasens și

Un șofer de 21 de ani a provocat un accident pe drumul dintre Sibiu și Agnita. Potrivit autorităților, tânărul ar fi condus cu viteză, a intrat pe contrasens și în coliziune cu un microbuz de marfă. Două persoane sunt rănite.

Șoferul de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz transport marfă, condus de un bărbat de 50 de ani, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

La fața locului a intervenit un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. Două persoane au fost preluate și transportate la spital, respectiv șoferul de 21 de ani și pasagerul din autoturism, un pacient de 26 de ani. „Șoferul autoturismului prezintă un traumatism de coloană, relatează Genu Scridon, purtător de cuvânt al Ambulanței Sibiu.

Șoferul microbuzului nu are nevoie de îngrijiri medicale, arată aceeași sursă.

Post-ul -->

copyright © 2020 mesagerul.ro