Mesagerul.ro

Impact între un autoturism și o autoutilitară, pe Alba Iulia.  O femeie aflată pe trotuar, rănită în accident

Impact între un autoturism și o autoutilitară, pe Alba Iulia.  O femeie aflată pe trotuar, rănită în accident

Un copil de aproximativ 10 ani și o  femeie au fost răniți în urma unui accident petrecut luni, în jurul prânzului, pe Șoseaua Alba Iulia, la intersecție cu

Un copil de aproximativ 10 ani și o  femeie au fost răniți în urma unui accident petrecut luni, în jurul prânzului, pe Șoseaua Alba Iulia, la intersecție cu strada Grâului.

O conducătoare auto, în vârstă de 39 de ani, din Sibiu, care se deplasa pe direcția centru – Aeroport s-a angajat într-un viraj la stânga spre strada Grâului fără să acorde prioritate de trecere unei autoutilitare condusă din sens opus de un bărbat de 42 de ani, din Bacău. În urma impactului dintre autoturism și autoutilitară, autoturismul a pătruns pe trotuar unde a accidentat o femeie, pieton în acel moment, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD la locul accidentului. S-au acordat îngrijiri medicale femeii de aproximativ 78 de ani, lovită pe trotuar, aceasta fiind transportată la UPU Sibiu

copyright © 2020 mesagerul.ro