Mesagerul.ro

În județul Sibiu sunt peste o mie de locuri de muncă. Ce firme angajează

În județul Sibiu sunt peste o mie de locuri de muncă. Ce firme angajează

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile 1.422 de locuri de muncă, dintre care 49 sunt dedicate persoanelor cu studii superioare. Persoanele fără studii superioare

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile 1.422 de locuri de muncă, dintre care 49 sunt dedicate persoanelor cu studii superioare. Persoanele fără studii superioare au disponibile 1.373 de locuri de muncă.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu a anunțat că la nivelul județului sunt disponibile 1.422 de locuri de muncă vacante oferite de 99 de angajatori. Din totalul numărului de locuri de muncă, 49 se adresează persoanelor cu studii superioare, precum analist de calitate, consilier în economia generală, expert contabil verificator, inginer căi ferate de drumuri și poduri, inginer de instalații pentru construcții, inginer de producție, inginer mecanic, inginer petrolist, ofițer operațiuni financiare bancare, proiectant inginer mecanic, revizor gestiune, specialist marketing.

Pentru persoanele fără studii superioare sunt 1.373 de locuri de muncă, sunt peste 40 de posturi libere pentru lucrători comerciali, se caută peste 200 de muncitori necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide și peste 30 de confecționer-asamblor articole din textile.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro