BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

În noul mall: ”dosarele comercianților sunt incomplete”

În noul mall: ”dosarele comercianților sunt incomplete”

Deschiderea Promenada Mall fără autorizație de securitate la incendiu a pus într-o situație de ilegalitate și toți comercianții care au închiriat spații aici:

Deschiderea Promenada Mall fără autorizație de securitate la incendiu a pus într-o situație de ilegalitate și toți comercianții care au închiriat spații aici: cererile de eliberare a unui acord de funcționare sunt incomplete.

E agitație mare, zilele acestea, printre chiriașii celui mai nou centru comercial din zonă, Promenada Mall. Deschis publicului, în prezența majorității oficialităților locale, dar fără a avea autorizație de securitate la incendiu, noul mall i-a pus pe proprii chiriași în situația de a nu putea obține acorduri de funcționare. Asta în condițiile în care, potrivit legii, Promenada Mall (ca centru comercial în ansamblu) nu are nevoie de un astfel de acord, ci doar comercianții care închiriază de aici spații, arată reprezentanții Primăriei municipiului Sibiu. ”Serviciul de Autorizare și Control a primit 51 dosare cu documentații din partea comercianților, dar sunt incomplete, lipsind diverse avize, inclusiv autorizația ISU. Acest serviciu a transmis comercianților solicitări de completare a documentelor. Alte 20 de dosare au intrat în instituție și sunt în analiză”, au răspuns repreze

copyright © 2020 mesagerul.ro