Mesagerul.ro

Încă un deces la un pacient infectat cu coronavirus. 14 în total, în România

Încă un deces la un pacient infectat cu coronavirus. 14 în total, în România

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a decedat în această după-amiază, anunță autoritățile. Astfel, în România s-a ajuns la un număr de 14 decese la pacienți

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a decedat în această după-amiază, anunță autoritățile. Astfel, în România s-a ajuns la un număr de 14 decese la pacienți infectați cu coronavirus. 

Este vorba despre un bărbat de 52 ani internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020 și care a decedat în această după amiază. Bărbatul suferea de obezitate, transmit autoritățile.

Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 23 la București, 6 la Craiova, 2 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași).

Post-ul Încă un deces la un pacient infectat cu coronavirus. 14 în total, în România apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

copyright © 2020 mesagerul.ro