Mesagerul.ro

Încă un sibian în Guvern: Puiu Fesan, iarăși secretat de stat

Încă un sibian în Guvern: Puiu Fesan, iarăși secretat de stat

Vicepreședinte al asociației Sibiu Decembrie 1989, Puiu Fesan a fost numit secretar de stat. Premierul Ludovic Orban l-a numit pe o funcție pe care a mai ocupat-o

Vicepreședinte al asociației Sibiu Decembrie 1989, Puiu Fesan a fost numit secretar de stat. Premierul Ludovic Orban l-a numit pe o funcție pe care a mai ocupat-o tot în cadrul unui guvern liberal.

Decizia semnată de premierul Ludovic Orban sub numărul 536/19 decembrie 2019 este actul prin care Puiu Nicolae Fesan este numit ”în funcția de secretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989”. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial și confirmă readucerea lui Puiu Fesan în fruntea secretariatului pe care l-a mai condus și în perioada 2008 – 2009, când guvernul era controlat tot de către liberali.
Membru al Biroului județean al PNL, Puiu Fesan a mai ocupat, de-a lungul timpului, și funcția de director al Oficiului județean de cadastru și publicitate imobiliară din Sibiu, dar și cea de șef-birou în cadrul OCPI Hunedoara.

Post-ul Încă un sibian în Guvern: Puiu Fesan, iarăși

copyright © 2020 mesagerul.ro