Mesagerul.ro

INFOBiz cu Ciprian Faraon: emisiune pentru antreprenori

INFOBiz cu Ciprian Faraon: emisiune pentru antreprenori

Ce poți face acum, în plină criză pandemică și economică? Ce perspective sunt, mai ales dacă ai încercat să-ți dezvolți un business, iar totul pare acum nesigur?

Ce poți face acum, în plină criză pandemică și economică? Ce perspective sunt, mai ales dacă ai încercat să-ți dezvolți un business, iar totul pare acum nesigur? Ce legi te ajută? Care sunt măsurile luate de guvern și cum poți beneficia de ele? Ce fac ceilalți antreprenori din oraș, cum se descurcă? La aceste întrebări, dar și mult altele va încerca să răspundă omul de afaceri Ciprian Faraon într-o emisiune ce va fi găzduită de Turnul Sfatului.

”Propun o emisiune săptămânală, uneori sub forma unor pastile de business, care se adresează tuturor celor interesați de antreprenoriat, de mediul de afaceri local în general, proprietarilor de firme mici si mijlocii, manageri, în special. Vom aduce în prim plan, în cadrul fiecarei emisiuni, informații la zi cu privire la cadrul legislativ, cadru transpus în practica, fără a folosi un limbaj de lemn ori un limbaj academic, scopul acestui program fii

copyright © 2020 mesagerul.ro