“INFOBiz cu Ciprian FARAON” – tema săptămânii: relansarea domeniului HORECA

“INFOBiz cu Ciprian FARAON” – tema săptămânii: relansarea domeniului HORECA

Emisiunea de astăzi prezintă ce măsuri ar trebui să adoptați, ca proprietari de unități de cazare ori de restaurante, pentru a putea depăși cu bine aceste vremuri,

Emisiunea de astăzi prezintă ce măsuri ar trebui să adoptați, ca proprietari de unități de cazare ori de restaurante, pentru a putea depăși cu bine aceste vremuri, greu încercate. În această emisiune sunt propuse soluții pentru proprietarii unităților de cazare, a restaurantelor, dar și pentru clienții acestora. “Din punctul meu de vedere, instituțiile statului au greșit făcând public care sunt unitățile de cazare intrate în programul de închiriere pentru persoane aflate în carantină”, spune Faraon.

Programul “contact zero”, soluții software și echipamente HORECA de ultimă generație, costuri de implementare, dar și beneficiile unor astfel de standardizări, toate putând fi soluții pentru planul de continuitate al afacerii, dar și măsuri de prevenție care pun la adăpost angajații ori clienții acestui domeniu. Despre toate aceste măsuri, dar și despre comportamentul clienților și angajaților din domeniul HORECA, în contextul COVID 19, puteți afla urmărind emisiunea “INFOBiz cu Ciprian FARAON”.