Mesagerul.ro

Interviu cu directorul AJVPS Sibiu, Romeo Stoicescu: Există transparență totală

Interviu cu directorul AJVPS Sibiu, Romeo Stoicescu: Există transparență totală

De aproape trei ani, Romeo Stoicescu este directorul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu. În această perioadă a încercat să schimbe

De aproape trei ani, Romeo Stoicescu este directorul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu. În această perioadă a încercat să schimbe mentalitatea iubitorilor de natură și animale, făcându-i să fie mai atenți cu mediul înconjurător și la poluarea pe care o lasă în urmă. Cu ce rezultate, aflați în rândurile următoare.

Cred că principala întrebare pe care și-o pun pescarii și vânătorii sibieni, membri ai asociației, este ce ați făcut în 2019? Pentru ce plătim la AJVPS?

Dacă vorbim strict de banii colectați de la pescari, să zicem, în primul rând din acești bani am asigurat activitatea asociației. Noi, ca pescari, vrem ape, vrem să ne bucurăm de ele și să putem merge la pescuit. Asta presupune o bună gestionare a lor, în special asigurarea pazei apelor, plata chiriei și activități de repopulare. După care, dacă ar rămâne bani, frumos ar fi să facem și investiții pentru asociație sau măcar reparații.

Să o luăm la rând. Cât de bine păzite sunt apele pe care le aveți în grijă?

E mai puțin relevat cât s

copyright © 2020 mesagerul.ro