BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Investiție de 9,2 milioane de lei în extinderea Colegiului „Octavian Goga” din Sibiu

Investiție de 9,2 milioane de lei în extinderea Colegiului „Octavian Goga” din Sibiu

Primăria Sibiu mai face un pas spre extinderea Colegiului Național „Octavian Goga”. În ședința de Consiliu Local ce va avea loc mâine, 27 februarie, se vor

Primăria Sibiu mai face un pas spre extinderea Colegiului Național „Octavian Goga”. În ședința de Consiliu Local ce va avea loc mâine, 27 februarie, se vor supune spre aprobare indicatorii tehnico-economici ai proiectului. Este vorba despre o investiție totală de peste 9,2 milioane de lei care va permite crearea de noi spații dedicate procesului de educație.

Indicatorii tehnico-economici pentru investiția prevăzută în extinderea Colegiului Național „Octavian Goga” vor fi supuși aprobării în ședința de Consiliu Local.
Astfel, potrivit datelor din Hotărârea de Consiliu Local, lucrările ar trebui să fie executate pe perioada a 24 de luni. În proiect se vorbește despre o „suprafață construită extindere de 342,00 mp”. Vor fi 12 noi săli de clasă și șase grupuri sanitare.
„În ceea ce privește obiectivul de investiții Extindere în vederea spațiilor de învățământ la Colegiul Național Octavian Goga, str. Mitropoliei, nr. 34, considerăm oportună realizarea acestuia în vederea îmbunătățirii infrastructurii educaționale preuniversitare de stat din municipiul Sibiu, având ca scop e

copyright © 2020 mesagerul.ro