Mesagerul.ro

Iohannis anunță dezbatere pentru săptămâna viitoare, fără Dăncilă. ”Nu pot să legitimez comportamentul mizerabil al PSD”

Iohannis anunță dezbatere pentru săptămâna viitoare, fără Dăncilă. ”Nu pot să legitimez comportamentul mizerabil al PSD”

Președintele Klaus Iohannis a organizat în această seară o conferință la care a dat mai multe explicații cu privire la mandatul său de cinci ani și despre felul

Președintele Klaus Iohannis a organizat în această seară o conferință la care a dat mai multe explicații cu privire la mandatul său de cinci ani și despre felul în care a manageriat relația cu PSD din ultima perioadă.

Întrebat dacă va mai da vreo șansă social-democraților, în situația în care va primi al doilea mandat, președintele a declarat că ”s-a învățat minte”. ”M-am învățat minte. Am spus că nu voi mai desemna premier PSD în mandatul meu. Așa a fost situația parlamentară, sper că nu va mai ajunge PSD în această situație”, a spus președintele. Cu toate acestea, președintele a spus că lupta sa nu se îndreaptă împotriva votanților PSD, ci a partidului PSD. ”Am spus că vreau România fără PSD. Nu înseamnă că sunt împotriva votanților PSD, e dreptul fiecărui român să voteze cu cine vrea. Eu îi respect pe toți votanții, iar lupta politică nu e împotriva votanților, ci împotriva partidului PSD. Cred că am dovedit în acești 5 ani că sunt președintele tuturor românilor, ci nu al tuturor politicienilor”, a explicat președintele.

Eșecurile din politica externă, pasate către PSD

copyright © 2020 mesagerul.ro