Mesagerul.ro

Iustinian Turcu își serbează ziua de naștere în teatru. Acto

Iustinian Turcu își serbează ziua de naștere în teatru. Acto

Iustinian Turcu este actor al Teatrului Național „Radu Stanca” și astăzi își serbează ziua de naștere prin muncă. Actorul, deținător al unui Premiu UNITER

Iustinian Turcu este actor al Teatrului Național „Radu Stanca” și astăzi își serbează ziua de naștere prin muncă. Actorul, deținător al unui Premiu UNITER pentru Debut, împlinește 26 de ani.

Iustinian Turcu, în vârstă de 26 de ani, este unul dintre cei mai talentați actori ai generației tinere, putându-se lăuda deja cu Premiul UNITER la categoria Debut, pentru rolul Georg din spectacolul „Martiri”, semnat de Radu Nica. Iustinian este prințesa din „Povestea prințesei deocheate” în regia lui Silviu Purcărete. Spectacolul a primit Premiul UNITER, pentru cel mai bun spectacol al anului 2018 în România. De asemenea, actorul Teatrului Național „Radu Stanca” este prințul din „Yvonne” în regia lui Botond Nagy. În 8 și 9 noiembrie Iustinian va apărea în spectacolul „Faust” și în 20 noiembrie publicul îl poate vedea în spectacolul „Girafe. Fabula urbană #1”.

copyright © 2021 mesagerul.ro