BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Jocul video MINECRAFT ca tematică principală în concursul Interdisciplinar  „Aurel Vlaicu”

Jocul video MINECRAFT ca tematică principală în concursul Interdisciplinar  „Aurel Vlaicu”

Sâmbătă, 18 ianuarie, a avut loc cea de-a VII-a ediție a Concursului Interdisciplinar Mate Bio Fizică „Aurel Vlaicu”. Concursul este adresat elevilor de clasa

Sâmbătă, 18 ianuarie, a avut loc cea de-a VII-a ediție a Concursului Interdisciplinar Mate Bio Fizică „Aurel Vlaicu”. Concursul este adresat elevilor de clasa a VI-a și este inclus în Calendarul Concursurilor Interjudețene/Regionale Școlare fără finanțare din partea Ministerului Educației.

Ediția din acest an a concursului a avut ca tematică generală jocul video MINECRAFT, un joc foarte popular în întreaga lume. Au participat 303 elevi de clasa a VI-a din 51 de unități de învățământ din județele Alba, Mureș, Vâlcea și Sibiu. În baza rezultatelor obținute de participanți, organizatorii au acordat Premiul „Aurel Vlaicu”, 3 premii I, 3 premii II, 4 premii III, 6 premii speciale, 16 mențiuni și 26 de mențiuni speciale.
Pentru organizarea și desfășurarea concursului au participat în mod voluntar 64 de cadre didactice din Sibiu, 25 de studenți de la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu și 16 elevi de la CNGL Sibiu.
Detalii suplimentare, subiectele și rezultatele se găsesc pe pagina Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, secțiunea Proie

copyright © 2020 mesagerul.ro