BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Klaus Iohannis: De asta suntem în război cu PSD, fiindcă ei i-au atacat pe români, ei au atacat România și noi nu tolerăm așa ceva!

Klaus Iohannis: De asta suntem în război cu PSD, fiindcă ei i-au atacat pe români, ei au atacat România și noi nu tolerăm așa ceva!

Președintele Klaus Iohannis susține că el și liberalii sunt în război cu PSD, iar marea schimbare în România se va produce doar după ce românii vor vota PNL.

Președintele Klaus Iohannis susține că el și liberalii sunt în război cu PSD, iar marea schimbare în România se va produce doar după ce românii vor vota PNL. „Noi vom pune un guvern care va lucra pentru români, nu împotriva lor”, a fost angajamentul lui Klaus Iohannis. Preşedintele Iohannis a criticat Partidul Social Democrat despre care a spus că a atacat justiţia, economia, investitorii, marile sisteme publice şi a susţinut că noul executiv va începe să lucreze pentru români. ”Voi și cu mine suntem în război cu PSD și o să-l câștigăm. O să-l câștigăm și mai avem trei bătălii de dat – prezidențialele, localele și parlamentarele. După care facem România normală!”, a declanșat Iohannis atacul la PSD.

Război cu PSD

Șeful statului a explicat și motivele acestui război. ”În decembrie 2016 PSD a promis că va curge numai lapte și miere, au promis românilor și luna de pe cer și când au ajuns la putere, primul lucru – au început să atace justiția, cred că vă amintiți filmul cu geaca roșie. După care au continuat: au atacat economia, au atacat investitori, au atacat marile sisteme pu

copyright © 2020 mesagerul.ro