Mesagerul.ro

La „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți” este liniște: „În Sibiu nu sunt șomeri”

La „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți” este liniște: „În Sibiu nu sunt șomeri”

Câți sibienii își caută un loc de muncă la „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”? Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Sibiu

Câți sibienii își caută un loc de muncă la „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”? Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Sibiu organizează vineri, 18 octombrie, evenimentul anual de la Real Expo. Oamenii în căutarea unui loc de muncă au putut vorbi direct cu angajatorii începând cu ora 9:00. Deși oferta include 361 de locuri de muncă pentru muncitori necalificați, dar și cu studii superioare, CV-urile se lasă așteptate.

Am ajuns la „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți” de la Redal Events în jurul orei 11:00. Mă așteptam să găsesc oameni mișunând în fiecare cotlon al sălii, să aud oameni negociind și să văd angajatori care nu mai fac față fluxului de oameni, dar era liniște. Angajatorii vorbeau încet între ei și păreau plictisiți, cum am intrat toate privirile s-au ațintit asupra mea. Mai multe angajate de la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă au sărit din scaune și m-au întrebat dacă sunt înscrisă la șomaj și spre ce loc de muncă mă orientez. Am întrebat dacă nu am ajuns cumva prea târziu.

„Nu, doar că oamenii vin în v

copyright © 2020 mesagerul.ro