BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

La mulți ani, români! Cum sărbătorim Ziua Națională a României la Sibiu

La mulți ani, români! Cum sărbătorim Ziua Națională a României la Sibiu

Ceremonii oficiale, manifestări culturale, dar și o horă a unirii, concerte și expoziții vor fi organizate pe parcursul zilei la Sibiu cu ocazia marcării a 101

Ceremonii oficiale, manifestări culturale, dar și o horă a unirii, concerte și expoziții vor fi organizate pe parcursul zilei la Sibiu cu ocazia marcării a 101 ani de la Marea Unire din 1918, respectiv a Zilei Naționale a României. De asemenea, în premieră pentru Sibiu, programul evenimentelor de Ziua Națională include survolarea orașului de către avioanele și elicopterele Forțelor Aeriene.

Majoritatea evenimentelor de azi din oraș sunt organizate de către Consiliul Județean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Garnizoana Sibiu și Instituția Prefectului.

Începând cu ora 9.30 va avea loc în fața Cercului Militar ceremonia de depuneri de coroane și jerbe de flori, iar la ora 11, pe Bulevardul Corneliu Coposu se va desfășura mult-așteptata ceremonie de defilarea a gărzii de onoare, a trupelor și a tehnicii militare. Tot atunci, forțele aeriene române survolează Sibiul.

La ora 11.45 publicul este invitat să se alăture Horei Unirii în care toți participanții se vor prinde în Piața Unirii.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro