Mesagerul.ro

Lucrările la baza de salvare Salvamont din Păltiniș au fost reluate

Lucrările la baza de salvare Salvamont din Păltiniș au fost reluate

Veste bună pentru iubitorii de munte: de câteva zile au fost reluate lucrările de execuție la obiectivul de investiții Construire Bază de Salvare în stațiunea

Veste bună pentru iubitorii de munte: de câteva zile au fost reluate lucrările de execuție la obiectivul de investiții Construire Bază de Salvare în stațiunea Păltiniș.

Clădirea bazei de salvare va fi compusă din subsol, parter și etaj. La subsol va fi amenajată o sală de fitness și vor fi organizate spații de depozitare și garaje. La parter va fi amplasat un punct de prim ajutor cu birou dispecer și vor fi amenajate camere de  cazare. La etaj va fi organizată o sală de mese și alte spații destinate depozitării produselor alimentare. Pe exteriorul clădirii va fi montat un panou de cățărare pentru antrenament.

”Ne bucurăm că a trecut sezonul rece și echipa de lucru a putut relua lucrările la noua bază de salvare. Sunt 24 de luni la dispoziția constructorului pentru a realiza o nouă clădire, benefică pentru toți angajații Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu, dar și pentru iubitorii de munte”, a declarat președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Această clădire este

copyright © 2020 mesagerul.ro