Mesagerul.ro

Lupta pentru procurorul general, faza pe lovituri la gleznă. Procurorul Radu, despre candidatura sa: ”Astea sunt întrebări?”

Lupta pentru procurorul general, faza pe lovituri la gleznă. Procurorul Radu, despre candidatura sa: ”Astea sunt întrebări?”

Prezent la prezentarea bilanțului procurorilor din Sibiu, Alba și Hunedoara, adjunctul Procurorului general, Răzvan Horațiu Radu, a cerut telefonul la verificat atunci

Prezent la prezentarea bilanțului procurorilor din Sibiu, Alba și Hunedoara, adjunctul Procurorului general, Răzvan Horațiu Radu, a cerut telefonul la verificat atunci când a fost întrebat dacă este sau nu interesat de candidatura pentru postul ocupat în trecut și de Laura Codruța Kovesi. Întrebarea a fost adresată în contextul în care, în presa centrală, Răzvan Horațiu Radu este în centrul unui scandal legat de candidaturile pentru funcția de procuror general al României.

Aflat printre cei opt candidați pentru funcția de procuror general al României, Răzvan Horațiu Radu, a fost considerat – de o parte a presei centrale – unul dintre favoriți pentru postul ocupat în trecut de Laura Codruța Kovesi sau Augustin Lazăr. În cele din urmă, propunerea Ministerului Justiției s-a dovedit a fi procuroarea Gabriela Scutea, care, în cursul acestei săptămâni, a primit aviz negativ din partea Consiliului Superior al Magistraturii (Gabriela Scutea a fost printre procurorii care, anul trecut, a protestat împotriva modificării legilor Justiției și a susținut candidatura Codruței Kovesi la conducerea Parchetului european ̵

copyright © 2020 mesagerul.ro