Mesagerul.ro

Mall-ul a fost evacuat. Trei angajați ai serviciului privat de pompieri sunt la spital FOTO VIDEO

Mall-ul a fost evacuat. Trei angajați ai serviciului privat de pompieri sunt la spital FOTO VIDEO

Toți cei care se aflau în această seară în Promenada Sibiu au fost rugați să părăsească mall-ul după o defecțiune apărută la o valvă de CO2. Trei pompieri

Toți cei care se aflau în această seară în Promenada Sibiu au fost rugați să părăsească mall-ul după o defecțiune apărută la o valvă de CO2. Trei pompieri ai unui serviciu privat au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.

Actualizare. Trei bărbați din serviciul privat de pompieri au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu pentru investigații suplimentare, transmite Alina Voina, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență  Sibiu.

Actualizare. La fața locului se află peste 25 de pompieri militari, trei autospeciale Smurd și autospeciala de salvare victime multiple, o autospecială CBRN, o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare.

În urmă cu câteva zile, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a transmis o informare potrivit căreia, după ce inițial reprezentanții instituției au fost invitați să participe la o nouă recepție a mall-ului, ulterior li s-a transmis să meargă într-o altă zi.

„Pentru corecta informare a opiniei publice

copyright © 2020 mesagerul.ro