Mesagerul.ro

Maraton de accidente pe drumurile județului Sibiu, weekend-ul tr

Maraton de accidente pe drumurile județului Sibiu, weekend-ul tr

La finalul săptămânii trecute, mai exact sâmbătă și duminică, au fost înregistrate nu mai puțin de nouă accidente, patru dintre ele pe DN7, la Boița. Din

La finalul săptămânii trecute, mai exact sâmbătă și duminică, au fost înregistrate nu mai puțin de nouă accidente, patru dintre ele pe DN7, la Boița. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Polițiștii spun că principala cauză a producerii accidentelor a fost viteza neadaptată la condițiile meteo-rutiere.

Pe drumurile județului a fost maraton de accidente la finalul săptămânii trecute. Șoferii nu au înțeles să respecte schimbările meteo și au continuat să conducă cu viteză, acesta fiind și motivul pentru care s-au produs nouă evenimente rutiere, sâmbătă și duminică.

„Schimbarea condițiilor meteo, echiparea necorespunzătoare a autovehiculelor și, nu în ultimul rând, neadaptarea vitezei la condițiile meteo-rutiere, au condus la producerea a 9 evenimente rutiere soldate doar cu pagube materiale. Toate aceste tamponări s-au produs pe drumurile naționale din județul Sibiu, 4 dintre acestea fiind înregistrate pe DN7, km 244, Boița”, transmit polițiștii sibieni.

Autoritățile au mai descoperit că un factor care a contribuit la producerea evenimentelor rutiere a fost lip

copyright © 2021 mesagerul.ro