Mesagerul.ro

Marcel Ciolacu e noul lider PSD. Bogdan Trif a refuzat să demisioneze, dar s-a dizolvat întregul Birou Permanent

Marcel Ciolacu e noul lider PSD. Bogdan Trif a refuzat să demisioneze, dar s-a dizolvat întregul Birou Permanent

PSD va avea o conducere interimară până la un congres al partidului care se va desfășura în luna februarie. Din conducere, alături de Marcel Ciolacu va fi Paul

PSD va avea o conducere interimară până la un congres al partidului care se va desfășura în luna februarie. Din conducere, alături de Marcel Ciolacu va fi Paul Stănescu (secretar general), dar și Gabriela Firea, primarul Bucureștiului și Nicolae Bădălău. Viorica Dăncilă a fost numită, tot în funcție interimară, în fruntea femeilor social-democrate.  ”Nu a căzut niciun cap azi. Iarăși o premieră pentru PSD, fostul lider se regăsește în fruntea partidului, în organizația de doamne”, a spus Marcel CIolacu după ședința care s-a încheiat după miezul nopții.

Legat de președinții de organizație care nu și-au îndeplinit ținta stabilită înaintea alegerilor prezidențiale, situație în care se află și președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, noul secretar general al partidului, Paul Stănescu, a declarat că aceștia vor intra într-o evaluare a noii conduceri, pentru a afla de ce nu au reușit să obțină mai multe voturi. ”După ce tăiem porcul o să vedem de ce am avut și rezultate mai slabe”, a spus Stănescu.

Noua echipă de conducere cuprinde liderii organizațiilor PSD din cele cinc

copyright © 2020 mesagerul.ro