Mesagerul.ro

Marquardt donează peste 22.000 Euro pentru Spitalul Județean Sibiu

Marquardt donează peste 22.000 Euro pentru Spitalul Județean Sibiu

Pentru a ajuta în lupta împotriva pandemiei Covid-19, compania Marquardt Sibiu donează peste 22.000 de euro către Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. Firma

Pentru a ajuta în lupta împotriva pandemiei Covid-19, compania Marquardt Sibiu donează peste 22.000 de euro către Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Firma Marquardt oferă ajutorul financiar prin două canale distincte: 50.000 lei vor fi donați prin intermediul campaniei “Un spital + O comunitate”, în vreme ce alți 58.250 lei reprezintă o donație directă acordată Spitalului.

În acest mod, unitatea sanitară, care a primit în cadrul campaniei ajutor financiar de la comunitate pentru achiziționarea liniei de testare, a 1000 de teste Covid-19 și a containerelor pentru triaj epidomiologic, va putea folosi banii donați de Marquardt în mod direct pentru achiziționarea reactivilor necesari în analizele pentru detectarea infectării cu coronavirusul Covid-19 și pentru alte tipuri de aparatură de primă necesitate.

Filiala Marquardt își continua în acest fel Campania de sprijin pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu începută în anul 2019, când au avut loc primele donații de aparatură medical și informatică.

Reprezentanții Marquardt Sibiu au declarat că se implică nu numai

copyright © 2020 mesagerul.ro