BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Martie va fi o lună plină de evenimente, la Sala Transilvania!

Martie va fi o lună plină de evenimente, la Sala Transilvania!

Primăvara aduce multe evenimente în cea mai mare sală din Sibiu! Sala Transilvania găzduiește în luna martie meciuri de baschet și handbal, o competiție de judo,

Primăvara aduce multe evenimente în cea mai mare sală din Sibiu! Sala Transilvania găzduiește în luna martie meciuri de baschet și handbal, o competiție de judo, dar și un concert. Iată la ce evenimente sunt așteptați în această lună sibienii!

Și anul acesta, Clubul Sportiv Miado’s organizează cea de-a 5-a ediţie a competiției de judo pentru copii, Cupa Miado’s, care a adus pe tatami, în edițiile anterioare, peste 800 de participanți. Competiția va avea loc anul acesta în data de 7 martie, începând cu ora 10:00, la Sala Transilvania. Cel mai tânăr club de judo din județul Sibiu a reușit ca, prin cele 4 ediții desfășurate până acum, să aducă în prim plan practicarea sportului de performanță în rândul copiilor. În prezent, Cupa Miado’s este „una dintre cele mai căutate competiții sportive pe plan național”, potrivit președintelui clubului Miado’s, Adrian Mihai.

Juniorii sibieni vă cheamă la baschet și handbal!

Duminică, 8 martie, doamnele și domnișoarele pasionate d

copyright © 2020 mesagerul.ro