Mesagerul.ro

Medieșean cercetat penal pentru furt din două locuințe

Medieșean cercetat penal pentru furt din două locuințe

Un bărbat în vârstă de 29 de ani este cercetat penal după ce ar fi pătruns prin efracție în două locuințe, într-una din ele intrând chiar de două ori. Medieșeanul... Post-ul

Un bărbat în vârstă de 29 de ani este cercetat penal după ce ar fi pătruns prin efracție în două locuințe, într-una din ele intrând chiar de două ori. Medieșeanul ar fi furat mai multe bunuri, printre care și un televizor.

Tânărul a fost reținut ieri, de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut un localnic în vârstă de 29 de ani. În fapt, bărbatul este bănuit că, în cursul lunii august 2019, ar fi pătruns în două locuințe de pe raza municipiului Mediaș, într-una dintre acestea de două ori, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, printre care trei telefoane mobile și un televizor, transmit autoritățile sibiene.

Față de medieșean s-a dispus reținerea 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței pentru aplicarea unei măsuri preventive. Cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Polițiștii sibieni transmit o serie de recomandări prin care puteți evita să deveniți victima furturilor din locuință:

Nu permiteți accesul persoanelor necunosc

copyright © 2020 mesagerul.ro