Mesagerul.ro

Mesajul de Paști al Primăriei Apoldul de Jos: „vom fi mereu alături de voi și vă vom oferi sprijinul de care aveți nevoie”

Mesajul de Paști al Primăriei Apoldul de Jos: „vom fi mereu alături de voi și vă vom oferi sprijinul de care aveți nevoie”

Luminoasa sărbătoare a Sfintelor Paști să ne cuprindă pe toți, să aducă pace și lumină în comunitatea noastră și să se reverse asupra vieții tuturor prin

Luminoasa sărbătoare a Sfintelor Paști să ne cuprindă pe toți, să aducă pace și lumină în comunitatea noastră și să se reverse asupra vieții tuturor prin sănătate, pace și belșug de bucurii duhovnicești.

Dragi cetățeni, conducerea Primăriei Apoldul de Jos dorește să vă transmită cele mai frumoase gânduri, Învierea Domnului Iisus Hristos să vă aducă în suflet iubire și bucurie. Totodată, doresc să vă mulțumesc pentru faptul că în această perioadă, comunitatea noastră a dat dovadă de implicare și împreună am reușit să respectăm restricțiile impuse la nivel național. Astfel, am înțeles și am pus pe primul plan sănătatea noastră și a celor din jur.

Atât eu, cât și colegii mei din primărie vom fi mereu alături de voi și vă vom oferi sprijinul de care aveți nevoie.

Fie ca Lumina Divină a Sfintelor Paști să vă aducă tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, credință și iubire!

PAȘTE FERICIT!

Vă urează conducerea Primăriei Apoldul de Jos!

 

Post-ul -->

copyright © 2020 mesagerul.ro