Mesagerul.ro

Mesajul de Paști al senatorului Viorel Arcaș

Mesajul de Paști al senatorului Viorel Arcaș

Dragi sibieni, În aceste zile bucuria de Sfintelor Paști o vom trăi în taina liniștii și a armoniei, în familie, alături de cei dragi. Ne vom ruga împreună

Dragi sibieni,

În aceste zile bucuria de Sfintelor Paști o vom trăi în taina liniștii și a armoniei, în familie, alături de cei dragi. Ne vom ruga împreună și vom găsi în binecuvântarea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos pacea și credința de care avem nevoie.

Lumea și vremurile pe care le trăim sunt cuprinse de incertitudine, teamă și neîncredere. Sănătatea tuturor e pusă în pericol în această perioadă, mai ales sănătatea și viața persoanelor în vârstă. Cred că împreună vom trece cu bine această perioadă delicată și prin credința față de Dumnezeu ne vom transforma într-o comunitate mai unită și mai aproape de Acesta. Doresc să vă asigur de sprijinul și ajutorul meu pe tot parcursul acestor vremuri, angajamentul meu față de județul Sibiu fiind acela de a fi mereu aproape de cetățeni și nevoile lor.

Sărbătoare Sfintelor Paști să vă aducă armonie în familie, să ne lăsăm pătrunși de puterea Învierii Domnului, iar lumina bucuriei lui Hristos să vă lumineze viața!

PAȘTE FERICIT!

Vă urează senator Viorel Arcaș!<

copyright © 2020 mesagerul.ro