Mesagerul.ro

Mesajul Președintelui Organizației Județene PSD Sbiu, Bogdan Trif, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști

Mesajul Președintelui Organizației Județene PSD Sbiu, Bogdan Trif, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști

În acest an Învierea Domnului nu va putea fi sărbătorită așa cum se cuvine de către creștini, datorită numeroaselor restricții impuse pentru a preveni răspândirea

În acest an Învierea Domnului nu va putea fi sărbătorită așa cum se cuvine de către creștini, datorită numeroaselor restricții impuse pentru a preveni răspândirea molimei cu care luptă întreaga omenire.

În acest an multe familii nu se vor putea reuni la masa de Paști, pentru a celebra momentul, iar creștinii nu vor putea lua Lumina Sfântă din Biserică.

Tocmai în aceste momente dificile trebuie să ne amintim ce semnifică pentru noi, creștinii, Sărbătoarea Paștelui. Este cea mai veche și mai importantă sărbătoare a creștinătății, care a adus omenirii speranța mântuirii și a vieții veșnice, prin sacrificiul lui Isus Hristos.

Eu, împreună cu toți colegii mei din cadrul Organizației Județene PSD Sibiu vă dorim ca în acest an, Sărbătoarea Sfântă a Paștelui să reînvie în sufletele dumneavoastră speranța, să vă dea tăria și puterea de a trece peste aceste momente de grea încercare și să vă întărească credința într-un viitor mai bun!

Să aveți parte de Sărbători binecuvântate și de multă sănătate! Chiar dacă sunteți departe de cei dragi, ei vă sunt mereu aproape, deoarece îi purt

copyright © 2020 mesagerul.ro