Mesagerul.ro

Meteorologii anunță ploi puternice și răcirea accentuată a vremii

Meteorologii anunță ploi puternice și răcirea accentuată a vremii

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu anunță ploi puternice și răcirea accentuată a vremii în perioada imediat următoare. Informarea meteo

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu anunță ploi puternice și răcirea accentuată a vremii în perioada imediat următoare.

Informarea meteo a intrat în vigoare noaptea trecută și este valabilă în 5 octombrie, ora 09:00.

”În intervalul menționat, aria ploilor va fi în extindere dinspre vest și va cuprinde treptat toată țara. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp, izolat 40 l/mp. Vor fi și perioade cu fenomene specifice instabilității atmosferice, în a doua parte a zilei de joi, 3 octombrie în special în Transilvania și Moldova, apoi și în regiunile sud-estice; se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și izolat, posibil, vijelii și grindină. Vântul va avea local și temporar intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze în general de 40…50 km/h. Vremea se va răci semnificativ pe parcursul zilei de joi (3 octombrie) în vest și nord-vest, iar vineri (4 octombrie) și în restul teritoriului”, au transmis meteorologii sibieni.

Post-ul <

copyright © 2020 mesagerul.ro