Mesagerul.ro

Ministrul Transporturilor, după ce a văzut problemele de Valea Oltului: Nu arată deloc bine

Ministrul Transporturilor, după ce a văzut problemele de Valea Oltului: Nu arată deloc bine

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a vizitat duminică după-masă zona cu alunecări de pe DN 7, pe Valea Oltului. Deși a dat asigurări și a pus subalternii

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a vizitat duminică după-masă zona cu alunecări de pe DN 7, pe Valea Oltului.

Deși a dat asigurări și a pus subalternii să vină și să monitorizeze personal situația, ministrul nu a înaintat o dată certă pentru rezolvarea problemelor la drum.

”Este o prioritate a noastră siguranța participanților la trafic, indiferent de porțiunea de drum pe care se deplasează. Toate lucrările care se vor face pe acest drum național trebuie să respecte procedurile legale, dar și standardele de siguranță și calitate”, a spus Lucian Bode.

Ministru Lucian Bode i-a solicitat șefului DRDP Craiova să  supravegheze personal refacerea porțiunii afectate din DN 7, la Câineni.

”Am venit astăzi, aici, pe unul dintre cele mai importante drumuri care leagă Muntenia de Ardeal pentru că vreau să văd personal situația, de la fața locului, nu cum îmi este prezentată la birou. Da, situația nu arată deloc bine. Din primul moment, din care am fost anunțat despre acest eveniment, i-am cerut doamnei director a CNAIR să dispună toate măsur

copyright © 2020 mesagerul.ro