Mesagerul.ro

Minori prinși în timp ce încercau să folosească, la un magazin din centrul Sibiului, un card găsit pe stradă

Minori prinși în timp ce încercau să folosească, la un magazin din centrul Sibiului, un card găsit pe stradă

Patru minori au fost prinși în flagrant ieri, în timp ce încercau să folosească un card bancar găsit pe stradă. Băieții au fost reținuți de agentul de pază

Patru minori au fost prinși în flagrant ieri, în timp ce încercau să folosească un card bancar găsit pe stradă. Băieții au fost reținuți de agentul de pază al unui magazin din centrul Sibiului, după ce a observat că încercau să achite cumpărăturile cu un card bancar blocat de titular.

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 9:30. Agentul de pază al unui magazin din centrul istoric al municipiului Sibiu a cerut sprijinul Poliției Municipiului Sibiu, după ce a reținut în magazin patru tineri care au încercat să achite cumpărăturile cu un card bancar cu privire la care sistemul a notificat că este blocat de titular, transmit polițiștii sibieni.

Polițiștii, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, au constatat că cei patru tineri, minori, cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani, domiciliați în Bradu, Gura Râului, Șelimbăr și Șura Mare, ar fi găsit respectivul card în cursul dimineții, pe stradă, și l-au însușit și au efectuat fără drept diverse tranzacții, în scop propriu, producând un prejudiciu în valoare de 257 de lei, nerecuperați, arată sursa citată.

Cercetările

copyright © 2020 mesagerul.ro