Mesagerul.ro

Mobilizare exemplară la nivelul lucrărilor de reabilitare a DJ 141 Mediaș – Bîrghiș, în lungime de aproximativ 26 km

Mobilizare exemplară la nivelul lucrărilor de reabilitare a DJ 141 Mediaș – Bîrghiș, în lungime de aproximativ 26 km

Cel mai avansat proiect de infrastructură rutieră al CJ Sibiu, realizat cu fonduri UE!, se va finaliza în 2021! Consiliul Județean Sibiu evidențiază mobilizarea

Cel mai avansat proiect de infrastructură rutieră al CJ Sibiu, realizat cu fonduri UE!, se va finaliza în 2021!

Consiliul Județean Sibiu evidențiază mobilizarea exemplară la nivelul lucrărilor de reabilitare a drumului județean DJ 141 Mediaș–Bîrghiș din partea Asocierii firmelor SC DRUMSERV SA și SC Betacops SRL, câștigătorii licitației lucrărilor de proiectare și execuție. tronsonul Mediaș-Moșna-Pelișor-Bîrghiș va fi reabilitat la nivelul carosabilului prin mărirea benzii de rulare a autovehiculelor, prin construcții de poduri noi, podețe, racordări cu drumuri laterale, rigole, șanțuri, lucrări de amenajare a apelor, etc.

În cadrul investiției Consiliului Județean Sibiu privind reabilitarea DJ141 Mediaș – Bîrghiș, s-a constatat că de la predarea amplasamentului si a emiterii ordinului de începere al lucrărilor de executie la data de 28 august 2019, mobilizarea antreprenorului este exemplară, anvergura șantierului desfășurandu-se în cât mai multe locații, fiind în execuție următoarele tipuri de lucrări:

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro