Mesagerul.ro

Modele noi de subiecte la Limba română la examenul de bacalaureat 2020

Modele noi de subiecte la Limba română la examenul de bacalaureat 2020

Liceenii care se pregătesc de examenul de bacalaureat pot consulta modelele de teste care vor sta la baza examenului de la sfârșitul anului școlar. Instituția

Liceenii care se pregătesc de examenul de bacalaureat pot consulta modelele de teste care vor sta la baza examenului de la sfârșitul anului școlar. Instituția care le pregătește a publicat modelele noi de subiecte.

Modelele noi de subiecte pentru examenele de bacalaureat din acest an școlar au fost publicate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), instituție ce a fost comasată cu Institutul de Științe ale Educației de către Guvernul Orban, fiind prima decizie din domeniul Educației, luată fără o dezbatere publică.

CNEE concepe toate subiectele de examen. În acest an testele propuse pentru pregătirea liceenilor care acum sunt clasa a XII-a includ și modele de subiecte pentru examenul oral de Limba română. Instituția a explicat într-un document și modul în care tinerii vor fi apreciați pentru răspunsurile lor, respectiv nivelurile de competență pe care le pot atinge după examinare.

barem romana bac 2020

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro