Mesagerul.ro

NEPI anunță oficial deschiderea Promenada Mall în 14 noiembrie. Lista brandurilor care vin în Sibiu

NEPI anunță oficial deschiderea Promenada Mall în 14 noiembrie. Lista brandurilor care vin în Sibiu

Oficialii NEPI a anunțat miercuri data inaugurării Promenada Mall, precum și lista brandurilor care vor sosi astfel la Sibiu. NEPI Rockcastle anunță oficial că

Oficialii NEPI a anunțat miercuri data inaugurării Promenada Mall, precum și lista brandurilor care vor sosi astfel la Sibiu.

NEPI Rockcastle anunță oficial că Promenada Sibiu, situat în zona Gării Centrale, pe stradă Lector, nr 1-3A, își așteaptă vizitatorii începând cu 14 noiembrie.

Rezultat al unei investiții de 100 milioane de euro, cel de-al 19-lea Centru Comercial NEPI Rockcastle a fost construit pe un teren de 4,2 ha și dispune de o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați.

„Investiția în Promenada Sibiu este una dintre cele mai mari pe care NEPI Rockcastle le-a făcut până acum în România, în afară Bucureștiului. Am investit nu doar financiar, dar și experiența acumulată din celelalte Centre Comerciale dezvoltate și administrate de noi și suntem siguri că peisajul comercial va fi reinventat și redesenat odată cu inaugurarea din noiembrie, atât prin branduri premium, dar și printr-un design unic în regiune. Avem primul Hypermarket Kaufland amplasat într-un Centru Comercial, primul multiplex cinematografic Cinegold din regiune, dar și o terasă cu o prive

copyright © 2020 mesagerul.ro