Mesagerul.ro

Nicolae, fostul Principe al României și-a dat întâlnire cu elevii de la Goga pe Skype

Nicolae, fostul Principe al României și-a dat întâlnire cu elevii de la Goga pe Skype

Elevii Colegiului Național „Octavian Goga” din Sibiu au avut o întâlnire de două ore jumătate, pe Skype, cu Nicolae Medforth-Mills, fostul Principe al României.

Elevii Colegiului Național „Octavian Goga” din Sibiu au avut o întâlnire de două ore jumătate, pe Skype, cu Nicolae Medforth-Mills, fostul Principe al României. Elevii sunt în Săptămâna Altfel, iar nepotul Regelui Mihai a acceptat să se întâlnească online cu tinerii pentru a discuta despre valori morale, patriotism, devotament și demnitate. Evenimentul a avut loc în cadrul proiectului „Istoria Regalității în Școli”.

În dimineața zilei de joi, 2 aprilie, 28 de elevi ai Colegiului Național „Octavian Goga” din Sibiu s-au întâlnit în mediul online cu Nicolae Medforth-Mills, fostul Principe al României. A fost pentru prima dată când nepotul Regelui Mihai a avut o asemenea interacțiune cu elevii din România în cadrul proiectului „Istoria Regalității în școli”, transmite psihologul Mihai Copăceanu, cel care a anunțat evenimentul.
Întâlnirea a fost moderată de profesorul de istorie Adrian Neamțu care a început cu o prezentare a elevului Vlad Miclăuș despre Principesa Ileana, personajul istoric ales cu intenție deoarece din anul 1924 până

copyright © 2020 mesagerul.ro