Mesagerul.ro

Noul antrenor al FC Hermannstadt: În 26 octombrie, cu FCSB, jucăm la Sibiu

Noul antrenor al FC Hermannstadt: În 26 octombrie, cu FCSB, jucăm la Sibiu

Noul antrenor al echipei FC Hermannstadt, Eugen Neagoe, a anunțat că echipa se va întoarce la Sibiu până la sfârșitul lunii octombrie. Eugen Neagoe a recunoscut

Noul antrenor al echipei FC Hermannstadt, Eugen Neagoe, a anunțat că echipa se va întoarce la Sibiu până la sfârșitul lunii octombrie.

Eugen Neagoe a recunoscut că oferta de la clubul sibian nu a fost cea mai bună din cele pe care le-a avut, din punct de vedere finaciar. “Oamenii de la Hermannstadt și cei din conducere m-au dorit foarte mult. Au venit în București, am discutat două zile. Am mai avut două oferte mult mai bune financiar, dar nu întotdeauna banii sunt cel mai important lucru“, a declarat antrenorul la Digi Sport Special.

Eugen Neagoe are ca obiectiv menținerea echipei în prima ligă și a precizat când se va întoarce echipa să joace meciurile de acasă pe stadionul din Sibiu. “Promisiunea conducerii este ca partida cu FCSB, de pe 26 octombrie, să o disputăm la Sibiu”, a spus antrenorul.

Eugen Neagoe a adăugat că nu mai are deloc probleme de sănătate. “Puteam să încep de două-trei săptămâni, dar nu am avut echipă. Apoi, ca un făcut, au apărut două-trei oferte”, a mai spus tehnicianul.

Post

copyright © 2020 mesagerul.ro