BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Noul ”Tânăr Bucătar” al Sibiului: Am câștigat cu un preparat inspirat dintr-o rețetă de familie, din Țara Secașelor

Noul ”Tânăr Bucătar” al Sibiului: Am câștigat cu un preparat inspirat dintr-o rețetă de familie, din Țara Secașelor

Paul Vlad Răhăian, bucătar la Teatro, este câștigătorul concursului local al European Young Chef Award 2019 și va reprezenta Sibiul la etapa europeană ce va avea

Paul Vlad Răhăian, bucătar la Teatro, este câștigătorul concursului local al European Young Chef Award 2019 și va reprezenta Sibiul la etapa europeană ce va avea loc în Rhodos, Grecia.

Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 a organizat miercuri, în mare discreție, etapa locală a concursului European Young Chef Award 2019.

Doar concurenți s-au întrecut în realizarea unor preparate inspirate din rețete locale și realizate cu produse specifice zonei noastre. Câștigătorul competiției a fost desemnat Paul Vlad Răhăian, cu preparatul cotlet de noatin din Țara Secașelor. În vârstă de 25 de ani, Paul Răhăian are 5 ani experiență în restaurantele din Sibiu, cele mai cunoscute la care a lucrat fiind Crama Sibiul Vechi și Teatro.

”Nu pot să spun că a fost un concurs greu sau ușor pentru simplul fapt că nu am mai participat la astfel de evenimente. Poate din acest motiv m-am și ambiționat. Am avut ceva emoții, recunosc, când m-am văzut între atâția bucătari. Sincer să fiu, eu abia acum consider că pot să încep să port boneta”, a declarat pentru Turnul Sfatului

copyright © 2020 mesagerul.ro