Mesagerul.ro

“Nu leagă două pase, nu dau două centrări ca lumea!”. Noul antrenor al FC Hermannstadt luat la întrebări de suporteri

“Nu leagă două pase, nu dau două centrări ca lumea!”. Noul antrenor al FC Hermannstadt luat la întrebări de suporteri

Eugen Neagoe, noul antrenor al FC Hermannstadt, au fost luat la întrebări de suporterii sibieni la finalul meciului de aseară cu Astra. Digisport arată că cinci suporteri

Eugen Neagoe, noul antrenor al FC Hermannstadt, au fost luat la întrebări de suporterii sibieni la finalul meciului de aseară cu Astra.

Digisport arată că cinci suporteri veniți de la Sibiu în stadionul din Giurgiu l-au abordat pe Neagoe, căruia i-au transmis că jocul echipei merge foarte prost. De altfel, echipa a obținut un punct chinuit, scor 0 la 0 cu Astra Giurgiu.

“Nu leagă două pase, nu dau două centrări ca lumea! Poate să vină și Pițurcă și Neagoe…”, a strigat unul dintre fani în timp ce Eugen Neagoe ieșea de la meci. Acesta s-a oprit și s-a îndreptat spre acel suporter, spunându-i: “Sănătate!”, moment în care acestuia i-a trecut supărarea și a venit și a dat mâna cu Neagoe.

Vezi video cu momentul aici.

Fostul antrenor al lui Dinamo a suferit un infarct miocardic la meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a doua, iar doctorii i-au interzis să mai fumeze pentru a

copyright © 2020 mesagerul.ro