Mesagerul.ro

Numărul sibienilor cu COVID-19, aproape dublu față de ieri

Numărul sibienilor cu COVID-19, aproape dublu față de ieri

Potrivit celui mai recent raport al Grupului de Comunicare Strategică, la Sibiu numărul infectaților cu COVID-19 a ajuns la 49, de la 27 raportați ieri. La nivel

Potrivit celui mai recent raport al Grupului de Comunicare Strategică, la Sibiu numărul infectaților cu COVID-19 a ajuns la 49, de la 27 raportați ieri. La nivel național sunt în acest moment 3.864 cazuri confirmate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 251 de noi cazuri de îmbolnăvire, la nivel național. Pe Sibiu au fost raportate până astăzi 49 de cazuri, cu 22 mai multe decât ieri.

În total, pe teritoriul țării noastre sunt 3.864 cazuri, iar la Anestezie și Terapie Intensivă, în acest moment sunt internați 141 de pacienți.

Totodată, până acum, 148 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș și Mehedinți, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 15.980 de persoane. Alte 108.810 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la ace

copyright © 2020 mesagerul.ro