BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

O femeie care a traversat prin loc nepermis a fost lovită de autoutilitara condusă de un șofer fără permis

O femeie care a traversat prin loc nepermis a fost lovită de autoutilitara condusă de un șofer fără permis

O femeie în vârstă de 74 de ani din satul Nucet a fost acroșată ieri după-masă de o autoutilitară condusă de un bărbat de 30 de ani, din Cornățel, care... Post-ul

O femeie în vârstă de 74 de ani din satul Nucet a fost acroșată ieri după-masă de o autoutilitară condusă de un bărbat de 30 de ani, din Cornățel, care nu deține permis de conducere.

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 17:30, pe strada Principală din satul Nucet. Femeia s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și a fost acroșată de o autoutilitară. Polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere fără permis, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În urma evenimentului, femeia a fost transportată la spital și a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, pe numele proprietarului autoutilitarei s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care cunoaște faptul că nu deține permis de conducere.

Foto: arhiva TS

Post-ul

copyright © 2020 mesagerul.ro