Mesagerul.ro

O nouă alarmă la mall. Totul s-a încheiat cu o amendă de 500 de lei

O nouă alarmă la mall. Totul s-a încheiat cu o amendă de 500 de lei

Alarma a sunat din nou, astăzi, la Promenada Mall Sibiu, de această dată semnalându-se probleme la etajul doi al complexului. O echipă ISU Sibiu s-a deplasat la

Alarma a sunat din nou, astăzi, la Promenada Mall Sibiu, de această dată semnalându-se probleme la etajul doi al complexului.

O echipă ISU Sibiu s-a deplasat la fața locului și nu a identificat decât o problemă legată de sistemul de alarmare. Motiv pentru care au aplicat proprietarului o amendă în valoare de 500 de lei. ”Urmare a unor informații apărute în spațiul public, ISU Sibiu s-a autosesizat și a efectuat o verificare preventivă la Promenada Mall Sibiu. La fața locului, urmare a verificărilor efectuate de către echipajul ISU Sibiu, nu s-a confirmat existența vreunei substanțe care sa pună în pericol sănătatea cetățenilor sau a unei surse de incendiu. De asemenea, la fața locului a fost mobilizata o echipă de control din cadrul ISU Sibiu,  pe linie de prevenire a situațiilor de urgență, mai exact privind cerința esențială de securitate la incendiu, care a constatat defecțiunea sistemului de alarmare și a fost aplicată o amendă contravențională în valoare de 500 de lei cadrului tehnic responsabil cu prevenirea incendiilor”, anunță purtătorul de cuvânt al instituției, Ramona Nistor.

La sfârșitul anului trec

copyright © 2020 mesagerul.ro